Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Budapest, II. kerület, Hárshegy
#216500290
190 millió Ft
Alapterület 322 m2
Szobák száma 6 szoba
Építési mód nincs megadva
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

II. kerület, Hárshegy Eladó tégla lakás

Szereti a tágas tereket? Szeretné saját ízlésére alakítani otthonát? Kis családjának szeretne egy élhető otthont varázsolni? A nagy kertet vagy a csendes utcán kedvelné jobban? Itt nem kell választania! Amennyiben felkeltette érdeklődését, csak olvasson tovább!

Az első kép látványterv az ingatlan befejezésre vár.

A II. kerületben, Hárshegy csendes, zöldövezeti területén ELADÓ egy befejezetlen, 322 nm-es, 40 nm-es teraszos lakás egy rendkívül impozáns, különleges társasházban.

Lakás:
Az ingatlan területére egy elektromos kapun keresztül juthatunk be a felszíni parkolóba. A lakásba belépve hatalmas terek fogadnak minket, ami áll egy nagyobb 172 nm-es helyiségből, ahonnan nyílik 5 szoba és 2 nagyobb teraszos helyiség.

Műszaki leírás:
A lakás jelenleg befejezetlen burkolatok nincsenek letéve. Műanyag nyílászárók vannak. A fűtés házközponti egyedi méréssel. Közös költség: 300 Ft/nm/hó, amely tartalmazza a szemétszállítást, közös villanyt és az egyéb szokásos költségeket.

Környék:
Az ingatlan közvetlenül az Erzsébet kilátó szomszédságában fekszik a II. kerületben, ahol a zöldellő fák és virágok teszik kellemessé a környezetet. Mindössze 5 perc autózással elérhető Budakeszi, ahol minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Budagyöngye bevásárló központ 10 perc autóval, és ha többre vágyunk, akkor 15 percre a Mamut bevásárló központ, ahol már szinte minden van, az organikus fény utcai piac, orvosi rendelő, számtalan kávézók, éttermek, cukrászdák, edzőtermek, fodrászok, boltok, gyógyszertárak is találhatók.

Közlekedés:
A tömegközlekedésre közvetlen közelben 1 perc sétára a 22, 22 a, 222, buszok közlekednek és a 922 éjszakai járat.

Ajánlom:
Az ingatlant kifejezetten ajánlom azoknak, akiknek fontos a csend, a nyugalom, nem akarnak elszakadni a főváros adta lehetőségektől. Kifejezetten jó választás lehet az ingatlan családosoknak.

Ha szeretne kiszabadulni a városi körforgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle, akkor a legjobb választás ez a csendes, biztonságos környék.

Ha ilyen ingatlant keres, ne is keresse tovább, megtalálta.

HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG!
Eladó az Ön lakása is? Szeretné magas minőségben, és a legjobb áron értékesíteni?

ELADJUK AZ ÖN LAKÁSÁT is!
Banki ügyintézőre, ügyvédre lenne szüksége? Kérje szakembereink elérhetőségét!

AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, A TÉVEDÉS JOGÁT FENNTARTJUK!

Kellemes napot!

Kapcsolat

Szabó Béla

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter